Θρήνος στην Ορεστιάδα και στο Βόλει: «Εφυγε» ο Βασίλης Γκιζάνης

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ορεστιάδας, αλλά και το βόλει.
Αδυνατούμε να το πιστέψουμε αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια.
Ο Βασίλης Γκιζάνης «έφυγε» από τη ζωή, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 46 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την Ορεστιάδα, τον Έβρο και το ελληνικό βόλεϊ.
 Είχε πάθος και αγάπη για το βόλεϊ, έκανε όνειρα για την αναγέννηση του Α.Ο.Ορεστιάδας στον οποίο ήταν πρόεδρος.

Επαθε εγκεφαλικό την Πέμπτη 31 Ιουλίου και ο οργανισμός του δεν άντεξε μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.Η είδηση έπεσε αν κεραυνός στην ακριτική πόλη και σε όλο τον Έβρο αλλά και σε όλο το ελληνικό βόλεϊ.

Κρίμα κρίμα κρίμα...

Ανακοίνωση του Α.Ο Ορεστιάδος

Σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του πρώην προέδρου και ενός ανθρώπου που ζούσε και ανέπνεε για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, του Βασίλη Γκιζάνη.

Ένας άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και μέσα από σκληρή δουλειά έβαλε τον ιστορικό Α.Ο.Ο. στο δρόμο των επιτυχιών πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Volleyleague το 2014.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το παν για να του δώσουμε πολλές χαρές στο μέλλον για την μεγάλη του αγάπη, τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.